Mette Bloch: Om søvn

ARRRGGHHHHHH!!!! er bare et af de udbrud, der kan komme fra mig klokken 02 om natten, når jeg for 17. gang vender mig uroligt, alt for varm over det hele, og uden at have lukket et øje.

Jeg ved ikke, om du kender til følelsen af at ligge vågen, men jeg kan fortælle, at det er frygteligt. At se tiden tikke af sted, og samtidig vide at det er et nedtællingsur til, hvornår jeg skal stå op og (på papiret) være frisk og klar til en HEL dag i selskab med andre mennesker, der måske endda HAR sovet og derfor er ulideligt meget på dupperne og friske…

Det er en af de fornøjelige ting, der kan følge med overgangsalderen. I øvrigt en periode af en kvindes liv som kun kan betegnes som en 2. pubertet. Man kan blive lige så ulideligt irriterende og frustreret, lige så tåget og sløv, og i øvrigt mærke forandringer i kroppen som man ikke helt kan sætte fingeren på, men som bare føles “off”.Men tilbage til søvnen. Jeg har haft to udfordringer som de hårdeste, den ene har været hedeturene (dem får du noget om i et andet indlæg) og så søvnen. Derfor var det med spænding, at jeg modtog “Sleep Support” fra VitaYummy. Jeg glædede mig meget til at prøve dem, men skal være helt ærlig at sige, at jeg ikke havde sådan “jubelagtig” forventning. Jeg har nemlig haft en del udfordringer med min krop og har prøvet alt muligt.

Så jeg begyndte med to vingummier efter aftensmad, og så i seng til almindelig tid, hvilket for mig er mellem 22 og 23. I starten tænkte jeg “det er placebo!” for jeg var faldet hurtigere i søvn end meget længe, og jeg havde sovet virkelig godt. Jeg vågnede stadig i løbet af natten, men i kortere tid og jeg faldt hurtigt i søvn igen.

[sleep-support]

Du har ingen idé om, hvad det gør for overskuddet at få en hel nats uafbrudt søvn, så hvis du ikke har prøvet den, så vil jeg anbefale dig at give den et skud. Jeg ved ikke, hvordan den vil virke for dig, men for mig giver den en hammer i panden sent på aftenen, så jeg kan slukke for hjernen, og så holder den mig sovende.

Elsker det!

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer modereres, før de offentliggøres