MØD

ANA BLANCO

Jeg hedder Ana Blanco og arbejder som sundhedsformilder, personlig træner & online coach. Du kan følge med hos mig på Instragram @anablanco._ www.anablanco.dk

Sådan forkæler jeg mig selv

For mig ligger hemmeligheden i at være god ved mig selv, i de små dagligdags ting - bl.a. ved at have nogen gode rutiner. Især mine morgner sætter jeg pris på - at have nok tid til at drikke havrelatte, nusse min hund, spise noget nærende, få mine vitaminer og mit ingefærshot. Jeg har altid haft et meget aktivt liv, først som professionel soldat i Forsvaret, med en masse udsendelser, bagefter i Politiet og nu som personlig træner & online coach. Jeg har lært, at det er vigtigt at lytte til sin krops signaler - og så sørger jeg for at give tilbage til den, når jeg har forlangt meget af den. Forkælelse for mig kan være alt fra en mini get-away, behandlinger, til hverdagsting som at gå en lang tur med en lydbog i ørene eller en pizza i sofaen. 

Min anbefaling

Jeg er super meget fan af Anti age som jeg har taget fast de sidste par år - om sommeren mixer jeg med Tan& Glow for at booste sommerfarven.

Vores kunder siger

YOUR DAILY DELICIOUS DOSE

VitaYummy tilbyder en bred vifte af velsmagende vitamin-vingummier der dækker forskellige behov indenfor skønhed og sundhed.

Se produkter