MØD

Diana Bach bak

Mit navn er Diana Bach Bak – jeg er livsnyder med stort L og kan kalde mig selv for “flere-titler-indenfor-textilbranchen”, indretningskonsulent, massør, Marathon løber, tidl. rawfit instruktør, Frue og mor-til-to. Jeg arbejder i en marketingafdeling som SoMe ansvarlig på en webshop. Hvis du har lyst, kan du følge med i mit univers her eller på min instagram @ladybachbak. Mit lille univers er meget åbent og
personligt og handler ganske enkelt om livet, sådan som jeg ser og lever det. I bliver derfor inviteret indenfor i en masse af de oplevelser, udfordringer og
tanker, jeg har stødt og støder på hen ad vejen både som kvinde, kæreste, kone og mor – og alt det som det indebær – specielt hvis I sætter FODBOLD- foran alle de 4 titler. 

Sådan forkæler jeg mig selv

Jeg forkæler min krop ved at holde den sund. Det har altid været en del af min livsstil - både for min egen skyld - men nu også for mine drenge skyld - og det er vigtigt at holde sig i form for at kunne følge med i deres tempo - dog alting med måde - livet skal nydes. Vitaminer så jeg for alvor vigtigheden i, qua at min mand er tidligere elite sportsudøver ... og så hvilken forskel det virkelig kan gøre, hvis man pludselig har mangler på den sunde kost og den rigtige mængde af vitaminer. Derfor har det for mig også været vigtigt at nørde rundt i forhold til mine drenge. Så man kan give dem de bedste forudsætninger for at have energien til dagens skole, træning og leg... og gøre mit for at hjælpe deres immunforsvar - specielt nu hvor en snottet næse kan vælte en travl hverdag.

Min anbefaling

Kids Multi 
Anti age 
Hair & nails 
Immune.. 

Vores kunder siger

YOUR DAILY DELICIOUS DOSE

VitaYummy tilbyder en bred vifte af velsmagende vitamin-vingummier der dækker forskellige behov indenfor skønhed og sundhed.

Se produkter