VitaYummy er et Skandinavisk brand udviklet af Nordic Nutriment ApS.

Better Nutritionals Aps
Industrivej 21, 1 floor.
4000 Roskilde
Denmark

CVR 38411403

KONTAKT

+45 27 88 71 43 (ml. 10 - 15.00 på hverdage)
info@vitayummy.dk

Ordrer

En ordre afgivet på VitaYummy's webshop er bindende for begge parter, når kunden har modtaget en ordrebekræftelse.

Betaling og levering Her kan du vælge mellem flere betalingsformer. Vi modtager betaling via PayPal og med kortene Visa & Mastercard. Vi afregner i DKK inkl. moms.

Beløbet trækkes først, når varen afsendes fra vores lager. Priserne er angivet i danske kroner. Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt. Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet. Ordren leveres 1-2 hverdage efter dit køb, dog leverer vi typisk hverdagen efter din bestilling, hvis du bestiller inden kl. 16. Vi leverer varerne med GLS og leverer i hele Danmark.

Fragten koster 49,- pr. levering, dog leverer vi fragtfrit ved køb på 298,- og derover.

Fortrydelsesret

Når du handler på VitaYummy's webshop har du 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du har modtaget varen.

Varen skal returneres i samme stand og mængde, som da du modtog den. Dette gælder selve varen såvel som emballage og etiket. Du skal selv afholde de omkostninger der er med at returnere varen.

Når vi har modtaget varen overfører vi naturligvis det fulde beløb tilbage til dig. Beløbet vil blive overført til den konto/det kort, som blev brugt i forbindelse med købet.

Varen returneres til:

VitaYummy

C/O Junge Spedition

Hammerholmen 44

2650 Hvidovre

Mrk. Vitayummy Retur

 

Reklamationsret

Hvis du køber en vare, og der er en fejl eller mangel ved den – finder købelovens regler anvendelse. Du kan reklamere over fejl og mangler ved varen inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet. For varer med begrænset holdbarhed, vil klagemuligheden være afgrænset af holdbarhedsperioden. Varen skal returneres til nedenstående adresse: VitaYummy

C/O Junge Spedition

Hammerholmen 44

2650 Hvidovre

Mrk. Reklamation

Vi beder dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Ydermere bedes du medsende dit oprindelige ordrenummer, samt kontaktoplysninger. Hvis reklamationen er berettiget, tilbagebetaler vi dine rimelige fragtomkostninger. Husk, at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage, og at få en kvittering for afsendelse. Gem postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track- and trace- nummer. Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Dog skal du stoppe med at benytte produktet ved fundet reklamation, for at vi har mulighed for at vurdere reklamationen korrekt.

Oplysning om klagemuligheder En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.  Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage, skal du angive vores e-mail adresse info@vitayummy.dk. Vi anbefaler dog altid, at du kontakter os, for at finde en løsning på et opstået problem.

Fortrolighedspolitik

For at kunne registrere- og levere din ordre afgivet på VitaYummy's webshop, har vi brug for nedenstående oplysninger:

Navn

Adresse (hvortil varen skal sendes)

Tlf.nr.

eller;

Email-adresse

Dine kontaktoplysninger vil alene blive brugt til at ekspedere din ordre, og til at kunne kontakte dig vedrørende din ordre. Vi videregiver eller sælger ikke dine kontaktoplysninger. Vi gemmer alene dine kontaktoplysninger i vores database.

Kontaktoplysninger gemmes i op til 5 år. Hvis du har indsigelser imod dette, bedes du sende en email til info@vitayummy.dk, hvorefter vi vil slette dine oplysninger øjeblikkeligt.