Vi er et dansk vitaminfirma, med base i Roskilde. Vi har stor erfaring med kosttilskud og næringsrigtige fødevarer, der smager godt. VitaYummy ønsker at være relevant og vi følger tendenser for at sætte ind, hvor vi føler, at vi kan gøre en forskel. Derfor udvikler vi nye produkter, når vi opdager problemer, vi kan være med til at løse. Vi er sjove, fordi vi er formet som vingummibamser, men dybt seriøse når det kommer til indhold, vi går aldrig på kompromis, alt hvad vi gør er med respekt for den sidste nye viden inden for vores felt. 

 

Vi er et beauty brand og et vitaminalfabet, der rækker til hele familien. Den daglige vitaminkilde, man aldrig glemmer, fordi smagen er drivkraften. 

Kun de bedste ingredienser er gode nok til dig og din familie. Derfor er VitaYummy helt fri for kunstige farve-, smags- og sødestoffer. VitaYummy er også fri for animalsk gelatine og er dermed velegnet til veganere. 

Sundhed skal ikke være dyrt. Derfor får du vores produkter til en overkommelig pris. 

  

Vores produkter 

Vi mener, at det daglige vitamintilskud skal være let og lækkert. Kvaliteten skal være i top både på indhold og smag. Vi har omhyggeligt udviklet vitaminkomplekser, der passer til vores behov i Skandinavien. Det gælder både børns sundhed og vækst, voksnes sundhed og særlige fokusområder, som hår og negle. Hvert VitaYummy produkt er en unik sammensætning af vitaminer og mineraler, skabt for at give dig det bedste resultat for din egen og dine kæres sundhed. 

Vi vil elske at byde dig velkommen i VitaYummy universet på Facebook og Instagram.